اجرای دیوار به عنوان یکی از مهم ترین مراحل ساختمان سازی شناخته می شود. برای بیشتر پروژه ها هم از بلوک های تیغه ای و سیمانی استفاده می کنند. رعایت برخی اصول مانند حداکثر ارتفاع دیوار بلوک سیمانی به همراه نوع ملات چسباننده و حداکثر میزان وزن باعث شده امروزه ساختمان هایی با کیفیت و استاندارد را شاهد باشیم. این مطلب به ویژگی های بلوک سیمانی و میزان ارتفاع لازم آن ها اشاره دارد و توصیه می کنیم تا پایان با ما باشید.
بلوک تیغه ای یا سیمانی به صورت دیواری با پوکه معدنی در ضخامت های گوناگونی بسته به شرایط ساختمان و نیاز افراد ساخته می شود. این که در حال چیدن دیوار برای چه قسمتی از یک سازه هستید، نقش پررنگی در انتخاب این بلوک ها دارد. معمولا برای دیوارهای جانبی ساختمان ها میان واحد از بلوک هایی با ضخامت فراوان استفاده می شود تا تاثیرش را در کاهش اتلاف انرژی و همچنین محکم تر شدن شاهد باشیم.
تا این جا مطلع شدیم بلوک ها برای استفاده در دیوار ساختمان ها کاربرد دارد و پی ریزی چنین دیوارهایی باید با سنگ هایی با ضخامت معین انجام گردد تا اوج ایمنی را برای یک سازه شاهد باشیم. مراحل دیوار چینی با آن ها را در این بخش می بینید:
حتما مشاهده کنید: آجر سنتی اصفهان
به بحث اصلی این مطلب یعنی دانستن میزان ارتفاع ضروری برای دیوارهایی با بلوک سیمانی می رسیم. تعیین حداکثر ارتفاع دیوار بلوک سیمانی به عواملی مانند ضخامت بستگی دارد، اما هیچ قسمتی از دیوار نباید از 5 رج بلوک بیشتر از سایر بخش ها باشد. ضمن این که این مقدار نباید از 40 برابر میزان ضخامت دیوار یا 5 متر رد شود.
حتما مشاهده کنید: قیمت آجر سنتی قم
بلوک های سیمانی خود انواعی داشته و هر نوعی که بخواهید، باید برای دوام و ایمنی بیشتر با بالاترین کیفیت تهیه شود. محصولات آجر جم با برجسته ترین متریال در دسترس قرار می گیرد و همین حالا برای سفارش آن ها می توانید با تیم ما در تماس باشید.
تومان 26,900
تومان 19,980
تومان 12,980
تومان 14,980
تومان 648,000
تومان 648,000
تومان 500,000
تومان 18,000